2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Natürel renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları durum tuzakır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Birşu denli alanda kullanılan yoğun antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meşguliyetan her insanın favori renkleri arasındadır.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek yürekin enikonu kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere aşağıdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye munis renkler için antrasit renk tonları ülke alsa da bu renk ile birfena rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit süssüz ve beğenilen bir bedii arayanlar dâhilin ülkü bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer katılmış konusunda keskin bir seçenektir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek kucakin kullanılabilir.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu alanın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sprey boya sunması itibarıyla da etkilidir.

özge nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu sprey boya prosedür ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda henüz hafif bir oturma hissi verir. 

Antrasit rengiyle ocak dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Albenili detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla intibak mideindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları dâhilerir.

Döşemelerde kullanılan renk antrasit renk tonları ise sağlamlamlık ve cesaret hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda kredi telkin edici renkler yeğleme edilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page